Buitenschilderwerk

buiten schilder almerebuiten-schilderwerk-almere

Stelt u zich eens voor wat er met uw huid zou gebeuren als u een hele maand in de zon zou gaan zitten. Inderdaad, u zou het na een paar uur al gaan merken.

Uw exterieur staat continue onder deze invloed. Vorst, vocht, hitte en zon zijn dan ook de grootste vijanden van het buitenwerk van uw woning. Bij buitenschilderwerk houden we daarom rekening met de weersomstandigheden waar uw exterieur aan blootstaat. Door uitsluitend met duurzame en professionele materialen te werken, beschermen wij uw kostbare bezit en zorgen er ook nog eens voor dat het er piekfijn uitziet.

Om ervoor te zorgen dat uw exterieur optimaal beschermd blijft, is het raadzaam om bij kleine probleempjes direct aan de bel te trekken. Ziet u bijvoorbeeld dat er in de oude verflaag blaasjes of scheurtjes beginnen te ontstaan? Wacht dan niet te lang en zorg dat uw bezittingen tijdig weer een goede onderhoudsbeurt krijgen.

De ideale temperatuur om uw buitenschilderwerk te laten verrichten, ligt  bij een buitentemperatuur tussen de 10 en 25 graden. De luchtvochtigheidsgraad mag daarnaast maximaal 75% zijn. Deze weersomstandigheden doen zich in Nederland het meest voor tussen april en oktober

In het algemeen adviseren wij u om uw buitenschilderwerk iedere 5 jaar opnieuw te laten doen. Goed onderhoud is immers ook belangrijk voor de waarde van uw huis.