Over ons

Als kind wist Michel van Amstel al dat hij het schildersvak in wilde, en in 1995 heeft hij deze droom verwezenlijkt door als schilder te gaan werken. Sinds 2000 bestuurt hij als zelfstandig ondernemer ook zijn eigen bedrijf in de branche. Inmiddels heeft Michel meer dan 20 jaar ervaring en kan hij zich met recht een specialist in het vak noemen. In samenwerking met een gekwalificeerd team van schilders zorgt hij ervoor dat iedere mogelijke opdracht piekfijn wordt uitgevoerd.

Of het nu gaat om het zetten van glas, spuitwerk, of binnen- of buitenschilderwerk, Van Amstel Schilders weet als geen ander hoe uw wensen kunnen worden omgezet in een kwalitatief en hoogwaardig resultaat. Voor het beste resultaat maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige verf en materialen.

Wij maken geen onderscheid op grond van de omvang van uw project, of het nu een kleine kamer binnenshuis of een heel kantorencomplex is dat geschilderd moet worden. Binnen of buiten?. Geen zorgen, bij Van Amstel Schilders hebben we door de jaren heen geleerd erg flexibel te zijn en beschikken we over het vermogen ons razendsnel aan de omstandigheden aan te passen.

Dankzij deze instelling en het afleveren van hoogwaardige kwaliteit hebben we een flinke referentielijst opgebouwd. Zo zijn wij al meer dan 20 jaar een van de vaste huisschilder van alle Blokkerfilialen in Nederland. Ook u willen wij graag tot onze klantenlijst rekenen! Voor meer informatie kunt u bellen of ons een e-mail sturen. Wij maken met plezier tijd vrij om uw wensen en onze mogelijkheden met u door te nemen.

Hoe het begon

 

painting-ideas-for-kids1280-x-720-369-kb-jpeg-x

Enkele van onze referenties

Client
Client
Client
Client
Client
Client